Zdravko Čolić najveći je frajer otkad se pojavio na zabavnoj sceni.

Žene su bile toliko lude za njim da su oko njega imale slike, ali on bi sigurno zavirio u ovu fotografiju! Čitava bivša Jugoslavija zapaljena je kada je nastala njegova slika od malih nogu, a snimljena je 1979. godine, kada je Čola imao samo 28 godina. Njegova popularnost nije opala ni nakon 30 godina, pa je ovaj legendarni pjevač i danas široko poznat i omiljen u regiji, a sve generacije vole njegove hitove.

Inače, nedavno su o njemu razgovarali njegovi susjedi, koji su otkrili kakav je on zapravo. Ispod možete pročitati neke njihove izjave koje su iskreno dali medijima, a oni će vas sigurno iznenaditi.

– Nisam mogao vjerovati kad sam ga prvi put vidio. Njegova djeca i moja djeca igrali su se na igralištu, a onda mi je prišao čovjek kad se moj sin igrao. Zaustavio sam se, stenjao i nisam mogao vjerovati. Nasmijao se i uvijek je bilo lijepo vidjeti te na igralištu, rekao je jedan od njegovih susjeda.

– U osnovi, sada dolazi na igralište s mlađom kćeri, i starijom je od moje, i prerasla je. Čovjek, bez obzira na muškarca, može za njega reći sve najbolje, kaže ona, dok drugi kaže da misli da je Čola najpametniji od svih slavnih, jer ne skriva svoje najmilije i da bi trebao tako i ostati.

-Vidim da to poštuju i susjedi i konobari, a do sada se niko nije usudio slikati u nekim skandaloznim situacijama, ili njega ili njegovu porodicu. A znate što je to ako, jer Čola je sjajna osoba i zaslužuje takav tretman od ljudi, kažu susjedi.

Izvor: ZB

Preporučujemo
Loading..