Home Showbizz Skinula se i slikala kao od majke rođena: Kaja Ostojić samo za...

Skinula se i slikala kao od majke rođena: Kaja Ostojić samo za muške oči pokazala baš sve, ali svi samo donji dio komentarišu – da li i vi vidite ovo dole (Foto)

462
0

Mlada pjevačica Katarina Ostojić Kaja spada svakako u grupu najatraktivnijih dama na našoj estradnoj sceni od samog početka svoje karijere.

Njezini atributi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a njezine fotografije koje ona dijeli na društvenim mrežama privlače posebnu pažnju, na kojoj je njezin seksepil maksimiziran. Ovaj put, pjevačica je podijelila svoju fotografiju bez donjeg rublja, gotovo potpuno gola, i u opisu koji je izgovorila: “Ponašanje i ludost nikada nisu posustali – i svi se slažemo da se to apsolutno primjenjuje kada je u pitanju. Ipak, mnogi komentiraju da je ona malo više vremena provela na fotošopu i da su zapravo za to krivi njeni strukovi.

U priloženoj slici možete vidjeti kako izgleda u ovom izdanju.

Inače, mlada pjevačica ima kćer Nikolinu i dobila ju je kada je imala samo 19 godina. Njih dvije žive dugi niz godina u Bruxellesu, gdje su se odselili nakon što se pjevačica udala za Junior Jacka, DJ-a s kojim nema djece, a na temelju njezinih ranijih izjava, možda nikada neće doći do toga.

– Nemam pretjeranu želju da dobijem još jedno dijete, nisam ga pitala. Uvijek sam govorila da bi bilo dobrodošlo ako se to dogodi, ali mi se to ne sviđa jer sam već ušla u ulogu majke. Strašno sam ponosna na svoje dijete, nisam mogla postići bolji posao u životu, ali zapravo nemam iste želje. Ljudi kažu da se prvo i drugo dijete uvijek razlikuju. Nikolina mi je jako dobra, pa ne želim biti uznemirena. Šalim se, nemam pretjeranu želju za još jednim djetetom, istaknula je jednom.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..