Zanimljivosti

SKANDALOZNO!: UDATA JE ZA PETORICU BRAĆE, sa svima ima odnose svaki dan – Rodila je i JEDNO DIJETE I NEMA POJMA ČIJE JE! (FOTO)

Kad se ova priča pojavila u svim medijima diljem svijeta, podigla se ogromna prašina i mnogi su se s pravom pitali je li to stvarno moguće i kamo ide ovaj svijet.

Međutim, ovo nije nikakvanovost, već stari običaj koji se i dalje primjenjuje u nekim dijelovima Indije, otkud ova vijest o neobičnoj familiji koja je mnoge ostavila bez riječi dolazi.

Naime, žena po imenu Rayo Verma i koja ima 21 godinu živi s pet muškaraca, odnosno sa petoricom braće. Svi zajedno žive u raspadnutoj kolibi koja ima samo jednu jedinu sobu, a ona spava s drugim bratom svake noći, pa kad je na kraju zatrudnila i rodila dijete, niko od njih nije znao ko je otac bebe, ali među njima nema nikada ljubomore.

Mada ova priča zvuči prosto nevjerovatno većini ljudi, nije rijetkost na sjeveru Indije, jer prema staroj hinduističkoj tradiciji, žena koja se uda za muškarca koji ima braću, automatski postaje supruga svih njih. Mediji su naravnoo željeli da vide kako oni žive, a ova mlada žena rekla im je da joj je u početku sve bilo pomalo čudno, ali da se sada naviknula na taj način života.

Naglasila je da podjednako voli sve svoje muževe i da među njima nema favorita. Jednako ih poštuje i voli, pa čak ni njezin zakoniti suprug Gudu s kojim se inače udala prije četiri godine nema nikakvu privilegiju. Sva braća ili njeni muževi rekli su da svi imaju odnos s njom i da nisu uopšte ljubomorni jedan na drugog te da su velika i sretna familija.