Priča se fokusira na Marijanu, koja je bila gošća na prijateljičinom venčanju u Beogradu. Iako je bila skeptična, odlučila je prisustvovati događaju i pripremiti se pažljivo. Mlada je bila poznata po luksuznom životnom stilu, što je Marijanu motiviralo da pažljivo birala poklon i odeću kako bi se uklopila u visoko društvo.Nekoliko meseci pre događaja, Marijana je počela štedjeti novac kako bi mogla da sebi priušti ovaj poseban dan. Stigla je u elitni klub obučena u novo odelo i s luksuznim poklonom.

Međutim, iznenadila ju je neočekivana situacija kad su je zamolili da plati 200 dinara kako bi ostavila svoju jaknu. Iako je praksa da noćni klubovi naplaćuju garderobu, bila je iznenađena što to isto važi i za venčanja, ali je bila spremna platiti.

Nakon ulaska, grupa je poslužena pićem, a devojke su se odlučile za alkoholna pića. Veče je proteklo u ugodnom ozračju uz muziku. Međutim, sve se promenilo kad su konobari predložili da platite piće. Grupa je bila zapanjena jer su mislili da će piće biti poklon od strane mladenaca. Marijana je bila u šoku kad je saznala da su gosti odgovorni za plaćanje pića i garderobe.

Kad je račun stigao, ispostavilo se da je ukupni iznos za šest pića iznosio 17.800 dinara. Svi su bili iznenađeni i zabrinuti jer nisu imali dovoljno gotovine da pokriju troškove. Bez reči, su se brzo dogovorili da podelom sredstava pokriju račun. Nakon što su platili, brzo su napustili događaj, ostavivši ih sve u šoku.Priča se završava s izražavanjem zahvalnosti mlade za prisustvo i poklon koji su dali, ali nije bilo reči o troškovima pića koje su gosti na kraju platili. Marijana je ostala iznenađena i preplavljena neprijatnim iskustvom na tom venčanju.