Novo

SKANDAL UŽIVO: Dačić mislio da idu reklame, PA SE NAGNUO i šapnuo ovo: Gledaoci sve čuli, ostali zaprepašteni (FOTO)

Oko posljednje afere koja je, možemo slobodno reći, potresla Srbiju zaista je puno prašine podignuto u kojoj su glavne uloge odigrali pjevačica Ljupka Stević i policijski general Dragiša Simić, koji su bili u veoma dugoj strastvenoj ljubavnoj vezi duže od 10 godina, iako je Simić oženjen i ima četvero djece, a nedavno je postao i djed.

Ovo je stvarno postala jako bitna tema u Srbiji, pa je iz tog razloga Simić gostovao u TV emisiji, a s njim je bio i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. Simić je naravno u emisiji pokušao otvoreno da priča o svemu što se događalo, jer je javnost htjela sve detalje da zna, ali mnogi su uočili i povredu na generalovoj usni, koju mu je nanijela pjevačica.

Simić je tom prilikom rekao da je Ljupka oštetila čak dva njegova automobila, te da ga potom i fizički napala u stanu, zbog čega ima povredu na usnama, te da je stan napustio tek nakon premlaćivanja jer nije htio uzvratiti udarac jer nije htio nanosi joj bilo kakve fizičke povrede.

U momentu dok je tokom emisije trajao reklamni blok, gosti su se malo očekivano opustili u priči, pa nisu ni skontali da su se vratili u eter, pa se zato čulo da je Dačić pitao Simića: “Reci mi, jesi li se čuo sa suprugom?” Šta ti kaže?” Svi gledaoci su ovo mogli čuti, ali nažalost nisu uspjeli ipak čuti Simićev odgovor jer su tada svi skontali da su u eteru.

Međutim, Dačić je ipak nastavio razgovarati, pa je kazao: „Bilo bi bolje da je Simić izbjegao čitav ovaj skandal, nije mu trebao. Ovo mu nije bilo potrebno.”– poslije čega je shvatio da emisija nastavlja s emitiranjem, pa je na Dačiću bilo očito vidljivo da mu je zbog svega prilično neugodno.