Zanimljivosti

SKANDAL U NIŠU! Srbin ušao u mrtvačnicu, da vidi suprugu, plakao… Kad je otvorio sanduk ŠOK! EVO šta su mu uradili sa jadne žene(FOTO)

Tijelo E.I, 70-godišnje žene iz Niša i koja je umrla u niškoj bolnici, radnicu PP Gorica su, umjesto rođacima, predali su potpuno drugom muškarcu koji je smatrao da je to njegova pokojna supruga.

Kada je nesreća konačno otkrivena, trebalo je puna 2 sata da stigne tijelo njegove supruge, koje je već stiglo do Knjaževca. I cijelo vrijeme rođaci od dotične E.I čekali su u Nišu.

Sin pokojne E.I, Boris Ilijev bio je pod ogromnim stresom kada je skontao da je tijelo njegove majke predano potpuno drugom muškarcu, koji je također trpio veliku bol. Prema njegovim riječima, njegova majka preminula je u subotu ujutro, a pogreb je zakazan bio za nedjelju u 12 sati, ali kad je došao po tijelo, saznao je za strašnu istinu.

Za kapelu je platio 12.500 dinara, kad je došao po tijelo, radnica mu je rekla da je ona otišla. Kako je otišla? Rekao mu je da je upravo bio čovjek iz Bora koji se identificirao kao suprug i krenuo je prema Boru. Čak je plakao preko tog sanduka, prepoznao je svoju ženu, milovao je, spakirao u auto i oni su otišli u Bor. Tada mu je radnica rekla da u kapeli ima još jedno veće žensko tijelo.

Rekao mu je da je njegova majka manjeg sastava, maksimalno teška 70 kilograma. Kad su se ti ljudi iz Bora vratili s majkom, došlo je do gotovo fizičkog okupljanja, proradili su osjećaji i velika sreća, pa su ga radnici spasili od masovne tuče pred kapelom. Pokazalo se da ovaj čovjek iz Bora uopće nije otvorio lijes.