Zanimljivosti

SKANDAL U BOLNICI: Porodilji doktori NUDILI da svojom tek rođenom BEBOM plati račun u bolnici! Usledio veliki OBRT! (VIDEO)

Danas većina parova koji ulaze u bračne vode jednostavno se ne usude imati djecu, jer je trenutna ekonomska situacija takva da je vrlo teško odgojiti i hraniti dijete.

Zbog toga je riječ “bijela kuga” sve popularnija, odnosno broj rođenih djece mnogo je manji od broja umrlih u jednoj godini, što je više nego užasna stvar.

Ali, postoji ona stara narodna izreka, nije važno hoće li se dijete nekako nahraniti, napravi ti njega. Ovu parolu uglavnom koriste parovi iz nerazvijenih zemalja, pa nije ni čudo da neke afričke države imaju vrlo visok postotak mrtve djece. Na dosta načina liječnici koriste slabu finansijsku situaciju, a zatim roditelje slabijeg imovinskog stanja koriste da bi sebi napunili džepove. Zbog toga je trgovina djecom zavladala u siromašnim zemljama.

Dijete bukvalno nestaje preko noći, a roditelji ne postavljaju puno pitanja, jer ni sami zapravo ne znaju kako ga hraniti, samo bi u životu patilo to dijete. Donosimo vam vrlo interesantnu priču iz Indije, gdje je stopa siromaštva na vrlo visokoj razini. Babita Čaran ime je majke koja ima 36 godina i koja se odlučila na jedan zaista ludi potez, a to je da proda svoju novorođenu bebu za 180.000 dinara (preračunato) kako bi platila bolničke troškove ležanja u njoj.

Prema portalu “Times of India 2”, na ovaj prijedlog natjerali su je, što je još ironičnije, sami liječnici iz bolnice koji su vidjeli odličnu priliku za zaradu. Tamo sada nastaje misterij. Naime, prema posljednjim informacijama, ona je samo napustila bolnicu, pa je zapravo ostavila bebu, a nije je prodala. Otišla je na policiju i prijavila čitav slučaj.