Showbizz

SKANDAL: Poznata pjevačica zatekla muža sa LJUBAVNICOM: BACILA JE U DUNAV i držala sve dok se nije pokajala! (FOTO)

Poznate slavne osobe nisu baš često najpoznatije po svojim pjesmama, ali o njima se često piše zbog privatnog života i raznih skandala. Neki od ovih skandala saznaju se mnogo kasnije i medijima obično oni sami otkriju ponešto pikantnosti iz svog života.

Nedavno smo pisali o pjevaču Eriju Ojdaniću, čija je supruga umrla, a on ju je držao u zamrzivaču jer je već imao dogovoren nastup i nije želio izgubiti zaradu. Mnogi još uvijek ne vjeruju da se to zaista dogodilo, ali kaže se da je njegov komentar na gađenje mnogih zbog ove njegove akcije bio da ona sigurno nije mogla oživjeti da više ništa nije znala i osjećala, a njemu je trebao novac.

Pjevačica Zorica Marković poznata je i po skandalima i svađama, a poznato je da ima dugačak jezik i da nikome nije dužna kad su u pitanju svađe, zbog čega se proslavila u rijaliti emisijama u kojima je sudjelovala. Zorica je nedavno gostovala u emisiji Sanje Marinković, a onda se potpuno otvorila i progovorila o nekim detaljima iz svog života za koje mnogi nisu znali.

Jedna od tema bila je prevara u vezi, a tada je Zorica rekla da je jednom prilikom dobila informaciju da je njezin suprug sa ljubavnicom na splavu. Odmah je sjela u auto i otišla do tog splava, a kad je ušla vidjela ga je kako ljubi neku crvenokosu ženu. Bila je toliko bijesna da im je odmah prišla i zgrabila ljubavnicu za kosu te je bacila u vodu.