Novo

SKANDAL NA ISPRAĆAJU KRALJICE ELIZABETE! Dok je bio iza mrtvačkih kola napadnut princ: Ti si bolestan (VIDEO)

I danas ćemo da pišemo o kraljici Elizabeti, koja je preminula u četvrtak i koja je imala 96.godina, a u trenutku smrti ona je bila u njenom zamku Balmoral, u kojem je ona zapravo boravila još od ljeta. Njeno zdravstveno stanje bilo je vrlo često tema u medijima, a samo 48 sati prije nego nas je napustila ona je bila jako dobro, koliko je to moguće reći shodno njenim godinama, a onda se situacija odjednom promijenila i uprkos svim naporima ljekara ona je preminula.

Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, danas ćemo da pišemo o jednoj situaciji koja se desila, a riječ je o tome da se princ Endru našao u veoma neugodnoj situaciji, dok je on hodao za kovčegom njegove majke, u Edinburgu. Tako se među okupljenim građanima našao i jedan demonstrant koji je vikao na princa, i uputio mu sljedeće riječi: “Endru, ti si bolesni starac!”

Vojvoda od Jorka, hodao je iza mrtvačkih kola, a onda je odjednom jedan čovjek počeo da više i da mu upućuje razne uvrede, a nedugo nakon toga njega su savladali policajci i bacili su ga na pod, a nakon toga uslijedila je kratka tuča, te je ovaj muškarac priveden, a tokom privođenja on je cijelo vrijeme vikao: “Odvratno” i “Nisam učinio ništa loše”, a ljudi u pozadini su vikali: “Bože, čuvaj kralja”. Ovo je zabilježeno i video snimak je završio na društvenim mrežama. Ostatak teksta pročitajte ovde.