Novo

SKANDAL GODINE! Političar ostavio uključenu kameru nakon sastanka, pa DOHVATIO sekretaricu: Kolege sve gledalu UŽIVO U PRENOSU (VIDEO)

Sigurni smo da ste mnogo puta u svom životu čitali ili čuli za ovakve priče. Ovo je jedna urbana legenda da se sekretarica uvijek mora svidjeti svom šefu. Ali, ponekad to šefovi shvate previše osobno, pa je spopadnu. Nekome se nešto dogodi, dok drugi ne žele takav kontakt i tada se odmah otpuštaju ili bivaju premještene na druge položaje.

Kako je započela pandemija koronavirusa, nismo imali baš ovakve priče, ali jedna koja se nedavno dogodila na Filipinima osmjehuje svima lice. Naravno, bilo je i jako puno ironičnih komentara, ali ovaj je video u vrlo kratkom vremenu postao viralan širom svijeta. Što je još gore u čitavoj ovoj priči, nije riječ o tvrtki, već o vladinom dužnosniku koji je nasrnuo na svoju sekretaricu nakon videokonferencije.

Ova je platforma u svijetu vrlo popularna i naziva se “Zoom”, ali ovaj političar je zaboravio prekinuti vezu, pa je čitava njegova akcija sa sekretaricom išla uživo, a njegove kolege su uživale jer su, vjerovali ili ne, svi gledali uživo i niko nije planirao da bilo šta kaže ovom politčaru i tako mu stavi do znanja da ga gledaju. Kapetan Esus Itil pojavio se na ekranu usred vruće akcije na malom ekranu, a ljudi jednostavno nisu mogli vjerovati u ono što su baš u tom momentu vidjeli.

Inače, filipinski mediji sada pišu da se gospodin Itil zapravo ne razumije previše dobro u tehnologiju, pa nije znao da bi aplikaciju trebalo isključiti i njih dvoje su krenuli uživo. Usput, video je snimio jedan od sudionika konferencije, pa je on “pustio” snimku u eter, i to je prešlo viralno. Pogledajte kako je sve to izgledalo: