Sjećate se nje? Objavljena slika na Instagramu, otkriveno šta se desilo Kinsey Wolanski, djevojci koja je prekinula finale Lige Prvaka. Ne može sakriti tugu! – Pozitiv Media

Sjećate se nje? Objavljena slika na Instagramu, otkriveno šta se desilo Kinsey Wolanski, djevojci koja je prekinula finale Lige Prvaka. Ne može sakriti tugu!

Sada popularna i atraktivna Kinsey Wolanski, uspjela je da se proslavi tako što je u kupaćem kostimu uletila na teren, pa tako i prekinula finale Lige prvaka između Liverpula i Tottenhema.

Isto to je i pokušala da uradi za utakmicu koja je bila igrana za finalna utakmica Copa American gdje su igrali Brazil i Perua, ali vog puta nije baš najbolje završilo.Onog trena kada je Kinsey uletlila na teren zajedno sa svojim dečkom, stražari su im pritrčali, te su ih priveli odmah u policijsku stanicu, gdje su dobili i zatvorku kaznu.


Njih to nije ni malo poljuljalo, da su nakon svega došli do svog željenog cilja kazala je ruska umjetnica, koja je inače priznati model u Rusiji.

Odma nakon izlaska iz zatvora dala je izjavu u kojoj piše sledeće:

“Moram da priznam da je ovog puta pobjedila Copa American, ali ne žalim jer nam je to bila vražija avantura, koja nam je donjela neku malu titulu, kao što je i veliku zaradu mom dečku, koji je zajedno bio samnom, gdje je za taj scenario dobio novac u vrijednosti čak od tri miliona funti.”

Pored toga navela je takođe da su se dobro najeli, odma nakon izlaska iz zatvora, te da će da uživaju u čarima Brazila, jer im je to bio prvobitni cilj, zbog kojeg su došli.

Vitalije Zdorovecki je poznati prankster, ali ovoga puta se još više proslavio na ovu bezazlenu šalu, koja mu je donjela veliku svotu novca, ali je želio da bude dio tima svoje djevojke, nije želio da je pusti ponovno samu da izađe na teren.

Izvor : Novi.ba

Leave a Reply