U ovom ćemo tekstu ponovo malo o dalekoj prošlosti i prisjećanju na neke puno ljepše i sretnije momente, te ćemo probati nakratko zaboraviti tmurnu sadašnjost.

Jeste li voljeli gledati hit filmove iz 90tih godina prošlog stoljeća? Filmove kao što su “Sam u kući” (koji je imao 5 dijelova) su bili pravi hit tada, apsolutni klasik naročito za božić, mada je film koji se suštinski može gledati u svako doba godine. Prva dva dijela su u glavoj ulozi imali Mekalej Kalkina, koji se nažalost nikada nije pokazao kao pravi glumac nakon toga

Macauley Culkin talks still looking like he did in 'Home Alone ...

Sve je to prouzrokovalo da on propadne potpuno, i to ne samo kao glumac i umjetnik, već i kao osoba, obzirom da se bacio u drogu i alkohol, što je bukvalno isisalo život iz njega. Slava mu je očito udarila u glavu i on nije mogao podnijeti medijski pritisak kojim je bio okružen.

“Sam u kući” je nakon prva dva dijela sa Mekalejom, u trećem dijelu dobio novog glavnog glumca, a ulogu je dobio Aleks D. Linc koji je te 1997. godine imao samo 7 godina. Presladak mališan sa pravom dječačkom frizuriom, iza koje se zapravo krio pravi vragolančić.

Alex d linz - Najnovije i najčitanije vijesti - Index.hr

To je inače njegov jedini uspješan film, obzirom da je poslije toga totalno batalio glumu i bacio se na ekologiju. On je danas član “Watershed Conversation Authority” organizacije. Ono što možda rijetki znaju je da je njegovu najstariju sestru u tom filmu glumila Skarlet Johanson. On se sa 16 godina počeo intenzivno baviti ekologijom, a ovako on danas izlgeda. Mnogi će reći da izgleda zapušteno, ali dobro, neki će reći da je u koraku sa današnjom modom.

Preporučujemo