Home Showbizz Sjećate se glumice Salvete koja je u 52. godini dobila kćerku: Ovako...

Sjećate se glumice Salvete koja je u 52. godini dobila kćerku: Ovako danas izgleda, raznježit će vas slika sa djevojčicom (Foto)

1800
0

Poznata srpska glumica Ljiljana Jakšić, najpoznatija domaćoj publici po ulozi Salvete u Kursadžijama, ostvarila se u ulozi majke u svojoj 52. godini života.

Ljiljana je rodila svoje prvo dijete, kćer Dariju, krajem 2013. godine. Nakon što je njezin partner saznao za trudnoću, odlučio ju je ostaviti, pa je odlučila sama odgajati dijete. Nije dugo trajao njen porodiljski dopust, pa se uskoro morala vratiti na posao, da bi mogla kćerci obezbijediti sve ono što joj je trebalo i pretvorila svoj stan u pravi dvorac za malu princezu.

Priznaje da se njezin život mnogo promijenio otkako je dobila svog nasljednika, a nedavno je u svom intervjuu opisala i kako su joj dani sa njenom kćerkom predivni.

– Odemo malo u park u podne ako Daria nema nikakvih obaveza. Odlazi u zbor, ritmičku gimnastiku, engleski i provodi vrijeme s prijateljima iz zgrade. Sad ćemo ići na kupanje. Mama se priprema, kuha, čisti, odvozi i dovozi, igra malo i svira navečer, stižem sve da radim. Nemam strahova. Taj je odnos očuvanje djeteta lijepe tete na koju je moja kći navikla i da me ne vezuje pretjerano – to je dobro. Ona se baš osamostalila, rekla je, priznajući da je povremeno iscrpljena zbog svih obaveza:

– Ponekad se stvarno umijem umoriti, jedva dolazim iz Skadarlije gdje radim uvečer. Toliko usporavam da bih se počela brinuti za sebe. Onda više ne spavam koliko bih trebala, jer moram ustati u vrtić u sedam ujutro. Svaki sljedeći dan neizbježno dolazi, ni na koji način ne mogu dočekati malo odmora već pet godina. Kada malo ostari postaće lakše, sada postoji još jedna vrsta predanosti. Idemo, nema odmora. Daria je veselo dijete i ima mnogo energije, rekla je tom prilikom.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..