Novo

SIROTINJO, NEMAŠ TI PARA ZA NAS! ŽENA DOŽIVJELA ŠOK U FRIZERSKI SALON: SAMO SAM HTELA DA SE OŠIŠAM, A DOBILA SAM TRAUMU!

Današnje vreme u kojem živimo , pored mnogo dobrih stvari koje nam je donelo , donelo je svakako i mnogo lošeg. Zasigurno je danas osuđivanje čoveka na osnovu izgleda postala česta pojava , a ono najgore je da postoji i diskriminacija na poslu, na primer mišljenja su da niste sposobni da obavljate mesto za koje aplicirate ukoliko niste obučeni onako kako bi oni voleli.

Upravo zbog toga vam danas donosimo jednu zanimljivu priču , a koja ja nedavno stigla na direkciju redakcije Kurir , a reč je o isposvesti jedne žene , a oni su je objavili u celosti. Dakle , ona je svoju priču započela na ovaj način: “Odmah u startu da rasčistimo jednu stvar: to što se ne šminkam i nisam sređena ne znači da sam siromašna i da nemam para. To samo znači da pare trošim na druge stvari, knjige, bioskop, pozorište, a fizički izgled mi nije najvažniji. Između knjige i haljine, izabraću knjigu. Radim posao koji volim, zarađujem dobro, ni previše ni premalo, imam taman koliko mi treba za pristojan život.

Sa druge strane, nemam problem sa sređenim i našminkanim ženama – ako voliš to i čini te srećnom, samo napred. (Moj moto je: radi sve to te čini srećnom dokle god ne povređuješ drugo ljudsko biće i ne činiš nešto zlo.) Dakle, volim da vidim našminkanu i sređenu ženu, ali ja sama ne volim da se šminkam. Ne umem, mrzi me, vidim to kao gubljenje vremena, kako god. Nemam problem sa drugima, a ali drugi imaju problem sa mnom i tu nastaje za*eb.” Ostatak teksta pročitajte ovde.