Zanimljivosti

Sirota se porađala 17 sati, kad je videla bebu POČELA VRIŠTATI! Babice, brže bolje sklonile bebu, usledile GODINE TUGE(FOTO)

Sigurni smo da znate koliko je to zapravo veliko kada neko postane roditelj. Danas vam prezentiramo priču koja nam stiže iz Sjedinjenih Američkih Država, a u pitanju su bračni par Russell i Magda Newman, koji su prvi put trebali postati ponosni roditelji u svom životu.

Na ultrazvuku su već znali da je riječ o dječaku i otišli su u bolnicu da se obavi porođaj. Russell je čekao na rođenje svog sina sa spremljenom kamerom.

Doduše, znali su da je riječ o dječaku, ali porođaj je trajao čitavih 17 sati, sve se zakompliciralo. Magda je mogla umrijeti pri porodu, kad je dijete izašlo, onesvijestila se koliko je bila u tom momentu iscrpljena. Russell je odmah uzeo dijete u naručje, ali ništa mu nije bilo jasno kad je ugledao svog sina. Babice su ga odmah uzele i odvele u drugu sobu.

Ali, kad se majka nakon nekoliko sati probudila i uzela svog sina u naručje, počela je vrištati od tuge. Beba je imala ukošene oči i nagovještaje usne šupljine. Nije imao uopšte ušiju i izgledao je kao malo čudovište. Znali su da s njim nešto nije u redu, ali beba, koja je težila u tom momentu 2,8 kilograma pri rođenju, bila je potpuno zdrava ovamo, o čemu svjedoče njene vitalne funkcije i zdravlje unutrašnjih organa.

Trichet Collinson sindrom naziv je ove neobične i veoma rijetke bolesti, što je vrlo bizarno, u prvoj godini je dječak imao čak 11 operacija, kako bi svoje malo lice uredio. Nije mu bilo dopušteno da izađe do svoje pete godine jer su ga zvali čudovište. Do 11 godina Nathan je imao čak 54 operacije, a danas može normalno disati i funkcionirati, mada se još uvijek mnogi sklanjaju od njega. Doduše, ostala djeca u školi su ga prihvatila što je dobro. Šta mislite o svemu ovome?