Novo

SIPALA DALILI NEŠTO U PIĆE?! Isplivao SKANDALOZNI SNIMAK – Ovo objašnjava RAZJARENO ponašanje Dragojevićeve!

Skandalozno ponašanje zadrugarke Dalile Dragojević tema je već danima, kako među zadrugarima, tako isto i u javnosti. Naime u toku žurke koja je bila u utorak naveče kako je to inače tradicija od samog početka rijalitija, Dalila je odlučila da se malo više opusti pa je tu noć ona očigledno pretjerala sa alkoholom, jer kasnije ona je napravila opšti karambol po cijelom imanju.

Gledaoci su imali priliku da je vide kako ona urliče, valja se po zidiću napolju, gdje je inače povratila, zatim je tu ušla u žestok sukob sa Filipom Carem na kojeg je i nasrnula pa je čak i obezbjeđenje moralo da reaguje. Nakon toga oni su raspravu i svađu nastavili ispred izolacije, a onda je ona u jednom trenutku ustala i ušla je u bazen u koji je sjela sa sve odjećom na sebi. Gledaoci su bili u šoku i mnogima nije bilo jasno kako je ona kao jedna žena sebi mogla da dopusti sve te scene.

Međutim, tu se njena predstava nije završila, ona je otišla u izolaciju, gdje je povratila, a onda je legla na pod i tu je zaspala. Međutim došlo je do rasprave između Anđele i Ane, a Anđela je Ani rekla kako ona zna da je Dalili sipala u piće namjerno, pri tom misleći da je Ana njoj namjerno miješala pića kako bi se ona što više napila, da bi Ana više vremena provodila sa Carem. Tako je šokirana Ana rekla: “Ja sipala Dalili u piće?! Dalila jesi li me ti zamolila da ti sipam džin kad si me videla sa flašom”, rekla je ona, na što je Dalila sebi u bradu prokomentarisala i rekla: “To je bilo pre”. Evo i sami pogledajte video snimak ovde.