Novo

SINA NISAM VIDELA ČETIRI I PO MESECA: Dragana Katić o velikim promenama u porodici – Kafana mi postaje druga kuća

U anstavku današnjeg članka pisat ćemo o našoj javnoj sceni , gde ličnosti sa iste često rivlače pažnju javnosti . Ono što možemo da zaključimo jeste da javnost voli da bude upućena u njihove živote , jer su to često skandali vredni pažnje. Ipak je važno napomenuti da su također prisutni i oni koji samo svojim radom i trudom grade svoju karijeru . Jedna od njih je i Dragana Katić , koju je javnost jako zavolela prateći je kroz razne emisije , a u ulozi voditelja.

Naime , kako smo ssaznali Draagana Katić nije svog sina Bobana videla više od četiri meseca , a razlog je jer je on nakon završenih studija odlučio da nastavi svoj život da žživi u Nemačkoj. Ona je čak nedavno boravila kod njega u Nemačkoj , a svoju sreću nije mogla ni opisati . Naime , važno je napomenuti da pored što joj jako nedostaje , ona je jako ponosna na njegove uspehe. Susret je bio jako emotivan , a ona je podelila i svoje utiske:

“Ja bih volela da to sve majke čeka, ne da budu razdvojene od svoje dece nekim prinudnim okolnostima koje nisu dobre, već da njihova deca budu uspešna u tome što rade i da se dobro osećaju i da majke mogu da ih posećuju, ali naravno da nije prijatno. Sve je bilo emotivno, ceo susret, nismo se videli četiri i po meseca, tako da mi je to bio pravi “tajming” da odem, jer ne bih više izdržala”, rekla je Dragana za “Grand news”. Ostatak čl anka pročitajte ovde.