Novo

Sin Saše Joksimovića se prvi put oglasio o situaciji u porodici: Tata, samo ću ti JEDNO REĆI! (FOTO)

U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o javnoj sceni , a kada je reč o istoj , nogo je javnih ličnosti koje su iteakko zanbimljive javnosti . Naime , danas ćemo da govorimo jednom našem poznatom glumcu , a koji iza sebe ima mnogo dela , a verujemo da već znate da je reč o Saši Joksimoviću. Dakle , on je rođeni brat našegg poznatog pevača Željka Joksimovića , a nedavno je se pohvalio sa nagradom koju je osvojiio , a reč je o nagradi Prvi oskar srbije , a ona je bila kao titula za sva dela koja je napravio , a reč je o ostvarenjima u brojnim projektima.

Naime , neosporno je da je cela porodica ponosna na njega , a pogotovo njegov sin , a koji je to upravo u nekoliko navrata i govorio. Naime , sada je se i sam Ilija oglasio na svom instagram nalogu , a gde je svom tati poručio dirljive vesti : “Bravo tata za Oskara”, napisao je on, a prije toga se i sam glumac pohvalio sa nagradom koju je dobio, a koja je za njega i više nego bitna. Tako je Saša nap svom nalogu na društvenim mrežama napisao sljedeće:

“Moj prvi Oskar! Odricanje i rad, nagrada kao rezultat. Idemo dalje, volite ono što radite, sreća vas čeka odmah tu, iza ćoška. Ljubav…”, napisao je on. Kako je ovo nešto jako veliko za čoveka koji se godinama ističe , ne sumnjamo da će ovaj dpogađaj da se proslavi . Vaša mišljenja ostavite u komentar.