Lazar Đukić koji ima tek 25 godina, sin Kristijana Golubovića, prije par dana je je, prema navodima svjedoka, u parku na Topličinom vencu u strogom centru Beograda drvenom motkom pretukao Uroša P. koji je od njega stariji punih 9 godina. Kristijanova prva radost je u policiji nevješto i totalno naivno negirao da je napao pomenutog Uroša i da mu je polomio nos.Rezultat slika za lazar djukicCjelokupni incident se prema riječima neimenovanog izvora iz istrage, dogodio u četvrtak oko 4 sata ujutru u Zmaj Jovinoj ulici. Prema riječima napadnutog Uroša P. on je prolazio kroz park u kom je bio Lazar sa još nekoliko svojih prijatelja, i ničim ga uopšte nije izazivao.

“Ustao je i krenuo ka meni, ne znam samo šta mu je bilo. Bez ijedne riječi udario me je drvenom palicom u lice. Pao sam istog momenta. Osjetio sam istog momenta da mi je nos pukao. Mladić koji me je udario je sa svojim prijateljima odšetao iz parka kao da se ništa nije dogodilo, kao da to radi uboga svaki dan. Prolaznici su pozvali policiju i Hitnu pomoć i ja sam prevezen na VMA, gde je utvrđeno da imam prijelom nosa”, rekao je nesretni Uroš.Protiv Lazara Đukića policija je u redovnom postupku podnijela krivičnu prijavu za nanošenje teških tjelesnih povreda i nije mu određeno policijsko zadržavanje, ali bi veoma lako mogao završiti iza rešetaka.

U slučaju da dođe do suđenja i Lazar bude proglašen krivim, za ovo teško krivično djelo je određena kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora. Inače, on je Kristijanov najstariji sin.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..