Home Novo Sin Dragane Mirković sve obara s nogu: Proslavio 18. rođendan, djevojke se...

Sin Dragane Mirković sve obara s nogu: Proslavio 18. rođendan, djevojke se lijepe za njega, a shvatit ćete i zašto kad vidite kako izgleda (Foto)

1040
0

Poznata srpska folk pjevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni BIjelić, organizovali su prije nekoliko dana feštu povodom punoljetstva njihovog sina Marka, a u njihovom srednjevjekovnom dvorcu Ebenfurt u Beču bilo je upriličeno veliko slavlje.

Ona je jedna od rijetkih pjevača koji su svoj privatni život držali podalje od očiju javnosti, a isto važi i za njenu djecu. Osim toga, ona je među rijetkim estradnim zvijezdama čija je karijera bez skandala izgrađena, a jednom je na vlastitoj prigodi rekla da njezina djeca uopće ne žele biti izložena medijima.

“Mladi danas samo žele biti u središtu pozornosti, ali nisu vidljivi, ali ne i moja djeca, nisu u toj fazi”, rekla je, objašnjavajući da njezina djeca osjećaju da je privatnost najbolja i da joj je sin jednom rekao da želi da ga ljudi vole zbog njega, a ne zato što je sin slavnog pjevača. Ipak, bila je iznenađena što je njezin sin otkrio ko je njegova djevojka.

Objasnila je medijima s osmijehom da je njegova djevojka zapravo kćer njezinih kućnih prijatelja, a onda je samo viknula. “Šta to radite? Ne uništavajte moje prijateljstvo.” Dragana je otkrila ispred kamere i razgovarala na srpskom sa svojim suprugom i djecom u kući i objasnila zašto to čini.

“U kući se na našem jeziku govori da se ne bi osjećali kao da živimo izvan zemlje. Djeca moraju imati taj osjećaj. Oni vole djeda i baku i vole ih posjetiti u selu. To je sasvim drukčije od načina na koji živimo, a doveli su čak i prijatelje iz Austrije,” objasnila je ona.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..