Doris Dragović, poznata pjevačica s Balkana, ima interesantan privatni život koji je često intrigirao medije i javnost. Iako je stekla slavu kao glazbenica, njen sin Borna Budimir također je privukao pažnju svojim uspjesima i interesima. Diplomirao je filozofiju i zainteresiran je za film, a iako estrada nije njegova strast, majka Doris ga podržava jednako kao što to čini i njen suprug Mario Budimir, bivši vaterpolist.

Doris Dragović, čije puno ime je Dorotea, ostala je poznata širom Balkana, ali je svoj privatni život često držala podalje od očiju javnosti. Iako se špekuliralo o njenim vezama s poznatim muškarcima, kao što su Nebojša Tubić Žabac i Zdravko Čolić, dokazi za te tvrdnje su ograničeni. Njen brak s Mariom Budimirom, koji je podržava, pokazuje koliko je važna podrška u njenom životu.Doris Dragović je svojim glazbenim radom ostavila značajan utjecaj na glazbenu scenu Balkana, a iako se spekuliralo o njenom osobnom životu, važno je cijeniti njen doprinos glazbi i umjetnosti.U konačnici, mišljenja o Doris Dragović kao umjetnici i osobi ovise o individualnim perspektivama. Važno je poštovati njen rad kao pjevačice i umjetnice te se suzdržati od preuranjenih prosudbi o njenom privatnom životu, koji često može biti iskrivljen i prenapuhan medijima.

 

Doris Dragović ostaje glazbena ikona koja je obogatila glazbenu scenu svojim talentom i doprinosom glazbi na Balkanu. Njezin privatni život, unatoč povremenim tračevima, ostaje njezova privatna stvarnost koju želi zaštiti od medijske pažnje.Doris Dragović također je poznata po svojoj diskretnosti u vezi s privatnim životom, a njen suprug, Mario Buddy Mill, pruža joj podršku. Očito je da cijeni svoju obitelj i privatnost.