Home Showbizz Sin Dine Merlina zove se Hamza i djevojke mu se bacaju pred...

Sin Dine Merlina zove se Hamza i djevojke mu se bacaju pred noge: Nikad ga nismo vidjeli, a ovako izgleda (Foto)

356
0

Kruna velike ljubavi pjevača Dine Dervišhalidovića i njegove Lejle su svakako njihova djeca, sin Hamza (26) i kćerka Naida koji su već izrasli u zaista jako pametne i veoma ambiciozne mlade ljude, koji su čak stavili svoj fokus na izgradnji nekih vlastitih poslovnih uspjeha.

Oni nisu dio estradne scene i to im nije toliko bitno, tako da je gotovo nemoguće pronaći neke njihove slike sa nekih javnih događanja.

Naida Dervishalidović suočava se s međunarodnom karijerom i informacijskim znanostima, i može se pohvaliti završavanjem poslijediplomskog studija u Velikoj Britaniji na Oxfordu. Dino Merlin o svojoj djeci rijetko govori za medije i rijetko pominje njihove uspjehe, ali je istaknuo jednu prigodu da njegova kćerka Naida nije zainteresirana za materijalne stvari, i da je ona dostojna i djevojka na zemlji.

“Naida je rođena na početku moje karijere i svašta je preživjela u djetinjstvu – od siromaštva do, ekspresno metaforički, šampanjca i kavijara. Navikla je biti skromna, pa kad je pitam što da joj donesem iz New Yorka ili Pariza, uvijek bi mi odgovarala: Hvala, tata, imam sve, samo dođi kući što prije možeš. Ona nije zainteresirana za materijal, što se ne može reći za mlađeg brata.

Nismo imali više egzistencijalnih problema kada je rođen i on je navikao da naravno i ja mogu priuštiti ono što je želio. Kada ga pitam što želi, a on ne čeka da završim rečenicu, već imam popis naredbi.” – istaknuo je popularni pjevač s osmijehom jednom govoreći za hrvatsko izdanje Glorijinih novina.

U privitku možete vidjeti kako Hamza izgleda na slikama. On sigurno izgleda kao njegovi roditelji, a mi smo izabrali najbolje.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..