Ana Sević, poznata srpska folk-pop pevačica, nedavno je postala majka trećeg deteta, sina po imenu Simeon Nedeljković. Ana Sević je tokom svoje karijere imala različite uloge, uključujući pevanje i voditeljstvo popularne muzičke emisije. Postala je posebno poznata nakon što se udala za muzičara Darka Lazića, a njihov razvod i medijska pažnja oko njega privukli su veliku pažnju javnosti.Nakon razvoda od Darka Lazića, Ana Sević prešla je na Danijela Nedeljkovića, s kojim danas deli dvoje dece.

Ana je postala veoma zaštitnički nastrojena prema privatnosti svoje dece i odlučila je zaštititi identitet svog sina Simeona od medija. Ova odluka naglašava njenu želju da omogući svojoj deci normalan život van očiju javnosti i medija.

Iako se trudi zaštititi svoju decu od medijske pažnje, Ana i njen partner Danijel i dalje provode vreme sa svojom decom i uživaju u aktivnostima poput igre i plivanja. Ana Sević nije jedina javna ličnost koja se trudi zaštititi privatnost svoje dece, a ovakav pristup sve više postaje uobičajen među poznatim ličnostima. Ana je postala vrlo zaštitnički nastrojena prema privatnosti svoje dece, s obzirom na svoje prethodno iskustvo sa medijima.

 

Odlučila je zaštiti identitet svoje dece od javnosti, kako bi im omogućila normalan i neometan život.Ana Sević i njen partner Danijel nastoje da svoju decu zaštite od medijske pažnje, ali to ne znači da ona ne deli srećne trenutke sa svojim partnerom na društvenim mrežama. Fotografije koje su podelili ukazuju na to da porodica uživa u aktivnostima kao što su igra i plivanje.Kroz sve svoje izbore, Ana Sević nastoji balansirati između svoje javne karijere i privatnog života, pružajući svojoj deci priliku da odrastu što normalnije i zaštićenije od medija.