Stories

Sin (12) me gledao dok se tuširam. Ja sam odlučila da mu dam ono što je želio. Duplo mu je veći nego kod oca

Moje ime je Danica i ja živim u jednom malom mjestu nedaleko od Banja Luke. Prije par sedmica sam napunila 42 godine, ali mogu za sebe reći da izgledam fantastično za svoje godine, a i mnogi mi kažu da izgledam kao da mi je 25 jer stalno treniram i u top formi sam.

Young Woman In Shower Washing Hair With Shampoo Beautiful Woman ...

Pratim na ishranu, a po zanimanju sam nastavnica matematike u jednoj osnovnoj školi. Prije pet godina sam se udala i nije mi smetalo to što je moj muž imao sina iz prethodne veze. Sin se zove Marko i on ima 12 godina. Nedavno nakon što završila sa časom, ustala sam sa laptopa i otišla da se istuširam prije nego što se bacim na pravljenje večere.

Uživala sam dok sam se tuširala i osjećala sam se relaksirano i shvatila sam da mi je dobar tuš baš trebao. U jednom momentu sam uočila kako su vrata od kupatila bila odškrinuta i na veliko iznenađenje sam primjetila Marka kako me krišom posmatra.

Is your shower a hot-spot for acne breakouts?

Bila sam šokirana ali sam pokušala sakriti činjenicu da sam ga vidjela. Neka dijete uživa. Kada sam završila sa tuširanjem umotala sam se u peškir i otišla do njegove sobe. Tamo sam vidjela Marka kako leži na krevetu i samozadovoljava se. I onda sam uočila njegovu monstroznu stvar među nogama. Imao je duplo veći komad od oca. A tek debljina, uhh. Poslije smo sjeli da večeramo, a onda sam kada mu je otac otišao leći stavila njegovu ruku na svoje grudi i sve ostalo se desilo prirodno, spontano i strastveno. Vrlo brzo smo skinuli svu odjeću i završili na kuhinjskom stolu.

Nismo razmišljali ni o čemu, samo smo se prepustili strastima. Sutradan ćemo o posljedicama. Drago mi je da sam mu bila prva. Ne bi valjalo da je to uradio sa nekom jeftinom prostitutkom i droljom. Samo da njegov otac ne sazna.