Ana i Lusi Desink su blizankinje koje dolaze iz Australije i koje su u vezi sa jednim istim muškarcem, a sada su donijele odluku da se obje istovremeno udaju za njega.

Pažnju svih svjetskih medija one su privukle na sebe kada su izjavile da uvijek spavaju u istom krevetu i to sa jedcnim istim momkom i da se bukvalno nikada ne odvajaju. Čak tvrde i da su jedna od druge najviše bile udaljene svega nekoliko metara. Sada se njih dvije žele udati, ali nisu baš najsigurnije kako bi to vjenčanje mogle da isplaniraju i izorganizuju u Austarliji.

“Nas dvije smo sa našim dragim već punih 5 godina. Želimo obje da se udamo za njega, a on se zove Ben. Puno polemike se vodi vezano za ovu našu odluku. Da li je to uopšte moguće i da li može ovakav brak zakonski da funkcioniše? Vidjet ćemo sve. Nama je najbitnije za sada da smo čule da u Tuksonu u SAD-u možemo sve troje da se vjenčamo”, objasnile su djevojke.

Naglasile su da bi jedna takva vrsta vjenčanja podrazumijevala automatski i dvije vjenčanice, te samim time i dvije burme, ali su njih dvije istakle kako to za njih neće biti nikakav problem jer im njihov divni Ben svaki dan redovno poklanja nakit. Čak su se jednom prilikom našalile da će ga na kraju odvesti u bankrot.

Bliznakinje su ranije snimile video o tome kako to zapravo izgleda život sa jednim momkom i kako njih troje funkcionišu u spavaćoj sobi.

“Ben nas obje tretira apsolutno jednako, Ako recimo poljubi Anu, odmah poslije poljubi i mene, i obje nas obavezno drži za ruku kada idemo negdje napolje.”, kazala je Lusi u svom videu. Inače, obje bliznakinje su se podvrgle ogromnom broju operacija sa željom da izgledaju potpuno isto, a o tome su čak govorile i javno.

Jednom prilkom su izjavile da bi voljele da čak ostanu i trudne u isto vrijeme, a zbog toga će najvjerovatnije morati da odu na vantjelesnu oplodnju.

Preporučujemo