Zaista jeziva i totalno groteskna transformacija Donatelle Versace posljednjih je godina postala tako upečatljiva, ali rijetko se pamti neka njena slika ili izgled iz mlađih dana.

Međutim, njen današnji izgled jedva da ima dodirne tačke s zaobljenim licem plavog dizajnera kojeg smo upoznali osamdesetih godina prošlog vijeka.

Bila je upravo ona jedna od muza i glavni model njezinog brata, poznatog Giannija Versacea – a za njega je ona bila savršena žena.

U četrdesetim godinama, Donatella je izgledala mnogo mlađe, prirodno je bila graciozna i imala je nešto punije usne, uz samo malo bora. Njena, sada već svima dobro poznata, transformacija počela je na početku dvije hiljadite godine.

“Ne vjerujem da je moguće prirodno ostariti. Ne vjerujem u prirodne ljepote žene, ja želim biti vječno mlada, ja to zaslužujem.” rekla je šefica kompanije “Versace” u jednom intervjuu sada već davne 2005. godine.

Ipak, niko u to vrijeme nije mogao pretpostaviti u šta bi se mogla ona pretvoriti i do kojih granica će ići.

Donatella Versace sada ima 64 godine, a nakon njezinog javnog nastupa nedavno na gali koju je sama organizovala, slijedi lavina ružnih komentara na račun njezinog izgleda i kako više uopšte ne liči na žensko.

Inače, Donattela Versace je samo jedna od mnogih koje su, u želji za vječnom mladošću, otišle pod nož i prepustile se ugradnji raznih implantata i hemikalija, ali je Donatella svakako jedna od onih koje su najviše pretjerale u tom segmentu.

Ogromno bogatstvo na stranu, ljudi je s pravom mogu danas zvati – “Silikon na dvije noge”.

Izvor: Noizz.rs

Preporučujemo
Loading..