Fetiš model Lea (20) i čitač Tarot karata Tim (31) iz Austina, Texas, upoznali su se na festivalu vampira i njihova strastvena mračna veza, koja se odmah dogodila, ubrzo je postala veza s ispijanjem krvi.

Leah i Tim redovito sijeku britvama svoje dijelove tijela i onda istaču krv u gotičke pehare odakle je onda piju, dok se u intimnijim trenucima međusobno sišu rukama.

“Kad pijem Leinu krv, osjećaj je bolji od sek*a, jer osjećam živu energiju života u krvi, bit ljudskog bića koje ulazi u mene kroz krv. Leu u tim trenutcima upoznajem na potpuno drugačiji način, koji se nikada ne može postići riječima.” objasnio je Tim.

“Ja zapravo jako volim piti krv, ali isto tako volim imati se*s. Kad pijem bit ljudskog života, osjećam se nego od svakog se*sa”, potvrdila je Lea.

Kao što su objasnili za Daily Mail, redovito prakticiraju se*s tokom kojeg također izrežu svoje dijelove tijela i piju jedno drugom krv, jer tokom se*sa krv cirkulira brže.

“Vrlo sam blijeda i ne podnosim dobro vanjsko sunce pa sam osjetila da sam vampir. Čim sam vidjela Tima, znala sam da je on moj čovjek i odmah smo osjetilo to”, kaže Lea.

Oni rijetko prihvaćaju druge partnere, ali kad se to dogodi, uvijek moraju vidjeti dokumentaciju da krv nije zaražena kako bi bili sigurni jer se i oni redovito kontroliraju.

Da bi izgledali više kao vampiri, trajno su sebi ugradili duge obrve, a čak su napravili i svoje vlastite oltare i prostor za svoje “rituale” i planiraju svoje buduće vjenčanje u istoj temi.

Izvor: Kurir.rs