Novo

SESTRA I MAJKA IZ PAKLA: Severina i Ana iza Marijaninih leđa krali IMOVINU, pa je odjavile sa kućne adrese! I TO NIJE SVE! (FOTO)

U nastavku današnjg članak dotaći ćemo se najnovijih dešavanjja sa naše javne scene , a radi se o nedavnom incidentu koji je se desio u porodici opularne pevačice Severine Vučković . Naime , radi se o tome da je se pokrenula prava drama , a sve je se ddatno zakuhalo kada je pevačica uhapšena na Zagrebačkom aerodromu , a sve jer ju je njena sestra Marija prijavila za nasilje.

Dakle , po svemu sudeći sve je ovo tek početak onoga što će se sve saznati o ovom odnosu, a od tog trenutka kada je se sve pokrenulo ne prestaju brojni dokazi da izlaze na videlo , a koji se tiču njihovog odnosa , a za kojeg se može reći da je već odavno narušen Naime , sada je se pojavila nova informacija koja je jaako šokantna , a radi se o tome da je Sevrina , deo porodičnne zemlje koju su posedovali , a koju je trebala da podeli sa svojim sestrama ustupila vlasniku koji je na tom delu izgradio tržni centar . Naime , izvor koji je u sve upućen je istakao sledeće :

Severina i njena majka Ana su na silu i bez Marijaninog znanja nju odjavile sa adrese u Aninom stanu u Splitu. Namera im je bila da majka proda taj stan i da sav novac da samo Severini, a ne sestrama Marijani i Zdenki. Kada je Severina u utorak ušla u stan i u njemu zatekla Marijanu, odmah je krenula da viče na sestru: “Marš iz mog stana!” Severinina i Anina ideja bila je da se proda taj stan u Požeškoj ulici u Splitu. Taj stan ima oko 70 kvadrata i on danas na tržištu vredi oko 400.000 evra – priča naš izvor i dodatno objašnjava:– Stvar je u tome da ako Marijanu odjave sa tog prebivališta, oni mogu da prodaju taj stan. A mogu da je odjave zato što ona živi u Nemačkoj, pa zato Seve forsira tu priču da ona živi u Nemačkoj kako bi opravdala njeno brisanje iz adrese. Zato Severina mudro u javnosti govori preko advokata da njena sestra ne živi u Splitu i da godinama nemaju kontakt sa njom. To što Severina radi svojim sestrama je neviđena nepravda”, rekao je izvor.