Zanimljivosti

Seoski momak Ljuba (40) za 4.500 evra KUPIO mladu iz Albanije: Onda se desilo nešto, što NIKO NIJE OČEKIVAO(FOTO)

Za vas imamo jednu vrlo interesantnu priču danas koja nam stiže iz srpskog sela nedaleko od Kragujevca.

Sigurni smo da ne znate kako je to kad imate 40 godina, čitav svoj život radite 12 sati dnevno, puno ste zaradili, ali jednostavno nemate vremena ni sreće u ljubavi, a roditelji vas neprestano pritiskaju kad će vam unuk i snaha, kad ćete se odseliti iz kuće i slično.

Ovaj je čovjek na kraju tražio bilo koju djevojku, ali nijedna nije htjela ići na selo, a ni on nije baš bio neki ljepotan. Potom je na nagovor prijatelja otišao u Albaniju po nevjestu, a sve skupa koštalo ga je oko 7000 eura. Naime, Ljuba, njegov rođak, dogovorio je provodadžiju za dnevnicu od 30 eura, koliko za njegovog pomoćnika, ali i za vozača, što znači 90 eura na dnevnoj bazi.

Upoznao je tamo djevojku koja je radila u fabrici cipela u Tirani, simpatičnu i mladu, držali su se za ruke, a njegov se rođak vratio kući pijan potrošivši gotovo 1000 eura na sve moguće troškove. Sljedeći je put morao donijeti dodatnih 4.500 eura za mladu, jer je posao bio gotov. Nevjesta je čitavo vrijeme plakala u autu dok je napuštala majku i sestru. Zastali su u kafiću, kako bi se mogla malo umiti i malo smiriti, ali nije izašla iz toaleta. Jednostavno je nestala, jedino logično objašnjenje bilo je da ih neko prati.

Čekao je, naime, s druge strane kafića i oni su samo pobjegli. Kad je pitao provodadžiju šta je to bilo, rekao mu je da je sam kriv što je dopustio mladenki da pobjegne od njega. Sada je pronašao agenciju koja će ga na fer način povezati sa ženom.