Ivana Knol je postala jedna od najpoznatijih Hrvatica zahvaljujući svojoj zapanjujućoj ljepoti i trenucima u središtu pozornosti. Njezina popularnost eksplodirala je kada je podržavala hrvatsku nogometnu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu. Nakon toga, postala je proglašena najljepšom navijačicom u Kataru, privlačeći pažnju bogatih šeikova i medija širom svijeta. Unatoč kritikama o fotošopiranju njezinih slika, skupila je impresivnih 3 milijuna pratitelja na Instagramu, zahvaljujući svojim zavodljivim oblinama koje su mnoge muškarce ostavljale bez daha.

Paparazzi su nedavno zabilježili njezinu opuštenu stranu tijekom odmora u Španjolskoj, otkrivajući njezin prirodan izgled bez digitalnih retuša. Iako su se pojavile sitne nesavršenosti koje su inače skrivene, njezina privlačnost ostaje neupitna.

Ivana Knol, koja broji 28 godina, sudjelovala je na izborima za Miss Zagreba i Hrvatske 2016. godine, osvajajući titule druge pratilje. Iako nije osvojila krunu, njezina prisutnost na društvenim mrežama i dalje je izazivala veliki interes.

Nedavno je podijelila svoje putovanje u Beograd i zabavu u noćnom klubu s pratiteljima putem Instagrama. Njezina crna haljina i impresivan dekolte privukli su pozornost, a njezino prisustvo u klubu označeno je spektakularno. Noć je provela plesući i zabavljajući se s prijateljicama, a njena prisutnost bila je istaknuta na velikom video zidu u klubu.

 

Ivana Knol, poznata kao “Knolldoll,” nastavlja privlačiti pažnju svojom ljepotom i društvenim životom, dijeleći svoje trenutke s brojnim obožavateljima na Instagramu. Ivanine aktivnosti tokom noći bili su dokumentirane na njenim Instagram storijima, a njen dolazak u klub najavljen je putem velikog video zida. Njezino prisustvo bilo je nagrađeno uzvicima oduševljenja. Nakon noći izlaska, Ivana se podvrgnula testu na COVID-19 te je podijelila video na svom Instagram profilu.