Novo

Sedam dana je pila ovaj ČAJ pred spavanje: Smršala je TRI kilograma bez DIJETE i imala je mnogo više ENERGIJE!

U anstavku današnjeg članka govorit ćemo o zdravlju , te o problemu sa kojim se danas mnogo ljudi bori. Naime , svesni smo svi da danas živvimo u jako brzom vremenu , te da to brzo vreme utiče na naše zdravstveno stanje . Pitate se kako ? Dakle , nedostatak vremena utiče na to da nemate vremena da skuhate ili pojedete jedan konkretan obrok , te se većinom uhvatite za brzu hranu iz fast fuda , a koja je svesni smo ubica za zdravlje . Kako loše utiče zdravstveno , normalna je pojava da se nabaci po neki kilogram viška ,a ako se osvrnete na ljude u Americi shvatit ćete koliko je njihov problem velik , jer se većina bori sa ekstremnim viškom kilograma .

Upravo zbog toga smo malo proučili ovu tematiku , te došli do jednog izvanrednog načina da uklonite nekoliko kilograma viška , te se spremite za leto koje nam nastupa. Naime , osnovna stvar kod gubljenja kilograma jeste ubrzati metabolizam , a najbolje vreme za to je rano ujutru , odma nakon buđenja. Međutim, ovaj čaj se pije uveče pred spavanje i izuzetno doprinosu održavanju balansa, dobrom varenju i reguliše izbacivanje nakupljenih toksina.

Sva četiri sastojka ovog napitka odlično sagorevaju masti i ubrzavaju metabolizam, a podrazumeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja težine treba da bude propraćen izbalansiranom ishranom i umerenom fizičkom aktivnošću. Sastojci:zeleni čaj ,nana ,cimet ,lovorov list. Prokuvajte 800 ml vode, sklonite sa vatre, pa dodajte 1 štapić cimeta, 2 lovorova lista, ravnu supenu kašiku nane i ravnu kafenu kašičicu zelenog čaja. Poklopite i ostavite 15 minuta da odstoji, a zatim procedite.