Novo

Sećate se Ljube iz Pinkovih Zvezdica, on je porastao! Pogledajte kako danas izgleda…OVO JE DEČAK KOJI JE ODUŠEVIO CELI REGION!

Naša današnja tema bit će mnogo interesantna, a riječ je o muzičkim takmičenjima na našim prostorima, iz kojih su izrasli danas jedni od naših najtraženijih pjevača i pjevačica, pa ćemo tako da se prvo dotaknemo Zvezda Granda koje su definitivno na našim prostorima najgledanije, a dovoljno je da kažemo da su upravo iz Zvezdi Granda iznikli pjevači poput Darka Lazića, Milice Todorović, Rade Manojlović i mnogih drugih.

Zanimljivo je i to da je i u okolnim državama bilo sličnih takmičenja, ali da nijedno od njih nije gledano kao Zvezde Granda. Javnosti je poznato i to da pored Zvezda Granda imamo i takmičenje “Nikad nije kasno”, koje namjenjeno onim koji su talentovani za muziku, a koji su svoju šansu propustili u mladosti, pa su odlučili pod stare dane da se oprobaju u onome što mnogo vole. Ovu emisiju inače vode Dragana Katić i Žika Jakšić. Međutim mi ćemo danas fokus da stavimo na jednu jako lijepu emisiju koja se emitovala na Pink televiziji, a koja je bila posvećena onim najmlađim.

Muzičko takmičenje Pinkove zvezdice bila je mnogo gledana emisija, u kojoj su se pojavljivali mališani koji su bili taletnovani, i koji su oduševljavali ljude širom regiona. Naime, njima je ponuđena šansa da već tako mladi i mali, napreduju sa svojim talentom, i da nađu svoje mjesto pod estradnim nebom, i mnogi od njih kupili su srca gledalaca, a jedan od njih bio je i Ljuba Stanković. Ovaj mališan je čak i pobijedio u ovom takmičenju, snimio je pjesmu sa hrvatskom pjevačicom Severinom, koja je postala veliki hit. Ljuba više ne izgleda onako kako smo ga svi zapamtili, on je sada porastao, pa vjerujemo da ga većina vas možda ne bi ni prepoznala.