Zanimljivosti

Sećate se Ljube iz Pinkovih Zvezdica, on je porastao: Pogledajte kako danas izgleda…OVO JE DEČAK KOJI JE ODUŠEVIO CELI REGION!

Zvezde granda, i uopšte bilo koje muzičko takmičenje koje se prikazivalo na našim prostorima, uvek je donosilo neka nova imena koja su postala danas jako pznati pevači ili pevačice. Trebalo bi nam jako dugo vremena da ih sve navrojimo, ali dovoljno je reći da su Darko Lazić, Milica Todorović ili Milan Stanković iznikli iz Zvezdi Granda. Ovo takmičenje im je sasvim sigurno jako puno pomogli, a imali su i sjajne mentore, koji su im itekako pomogli u njihovim konačnim nastupima.

Pored ovog takmičenja, imali smo slična takmičenja i u Bosni i Hercegovini, Hrvatsskoj, Makedoniji i ostalim zemljama, ali definitivno nijedno nije gledano kao ovo o kome danas govorimo. Pink korporiacija je definitivno izrasla u jednu medijsku gromadu, koju apsolutno svi gledaju, i za koju baš svi znaju. Osim Zvezdi Granda, na Pinku možete da gledate i odličan serijal “nikad nije kasno”, koji kao što i sam naziv emisije kaže, daje šansu svima onima koji nisu imali dovoljno veliku šansu u mladosti, pa su u kasnije dane se setili da se pojave na nekom takmičenju. Zvezde Granda ipak nisu za njihovo godište, pa je napravljena ova emisija koju vodi Žika Jakšić.

Uporedo sa njom nikla je još jedna jako lepa emisija, ali za one najmlađe koja se zvala “Pinkove zvezdice”. Iako su tu dolazila jako mlada deca, uvek smo imali neke jako dobre talente, koji su kasnije imali šansu da postanu jako popularni pevači. Ljubomir Ljuba Stanković je čak te sezone i pobedio, i definitivno sve je pomeo sa svojim simpatičnim izgledom, i prelepim glasom, a čak je snimio i duet sa Severinom, koji je postao jako veliki hit. Sada je isplivala i fotka sa vesnom Zmijaanac, a danas mali Ljuba ima 8 godina, i izgleda totalno drugačije.