Showbizz

Sećate se KOKE iz Boljeg života? ŽENA SE PREPOLOVILA ne liči na sebe!(FOTO)

Kada govorimo o tv filmovima i tv serijama onda ćete obično dobiti komentar od većine naših starijih generacija da su se ranije snimali bolji filmovi i bolje serije.

Kad kažemo ranije misli se na jugoslovensku kinematografiju. A to moraju priznati i svi skeptici i protivnici onog “u Jugoslaviji je sve bilo puno bolje”. Nećemo govoriti o tim nekim stvarima ali hoćemo o kinematografiji. Kvalitet koji je tada bio na sceni je nešto što se mirne duše moglo porediti sa najpoznatijim kinematografijama svijeta.

Scenariji I režije su bile fantastične a sve se to moglo i sprovesti u djelo jer su glumci bili jajo jajo dobri i profesionalni. Muziku za film i seriju, najavne špice su takođe radili vrhunski kompozitori.

Mnoge tv kuće u svom program jako često imaju te stare filmove i serije koje se opet  i opet repriziraju I uvijek su rado gledane.
Neke su toliko stare da veći broj glavnih glumaca više nije sa nama a oni koji su tada glumili djecu u serijama sada su I sami u poznim godinama.

Jedna takva serija, koja je bila pravi hit po gledanosti je i “Bolji život” sa legendarnim Gigom Moravcem, koji na žalost više nije sa nama.

Tada je jednu od sporednih uloga imala podstanarka Koka, tada još studentica ali je ta uloga obilježila njen život. Kasnije je bilo i drugih uloga ali je u stvari to bio njen početni uspjeh koji je otvorio vrata glume. Danas je i sama majka dvoje odrasle djece, a priznaje da nije imala dražu ulogu nego u “Boljem životu”.

Oglasi – Advertisement
Pozitiv media

Dobrodošli na portal Pozitiv Media.