Novo

Sećate li se nje? EVO KAKO DANAS IZGLEDA Lena Stamenković iz Pinkovih zvezdica – izrasla je u pravu LEPOTICU

Danas ćemo da pišemo o jednom muzičkom takmičenju, koje je na našim prostorima bilo jako gledano, a riječ je o muzičkon takmičenju “Pinkove zvezdice”, emisiji koja je bila namjenjena našim najmlađim, djeci koja su talentovana za muziku, i koja su imala priliku da se pokažu u ovom takmičenju, i da porade na svojoj budućoj karijeri. U ovom takmičenju bilo je dosta talentovane djece, one koja su svojom pojavom, nastupom, talentom osvojila srca publike, a jedna od njih bila je i Lena Stamenković.

Zahvaljujući ovom takmičenju ona je postala jako poznata, a prvi put ona se pojavila 2014.godine, i tada je publiku osvojila sa svojim glasom, a to je inače bila i prva sezona ovog takmičenja. Tada je ona imala samo deset godina, ali ostavila je veliki utisak na publiku, i to najviše kada je ona pjevala pjesmu “Ako je vrijedilo išta”, ali ono što moramo da kažemo jeste da se i druge pjesme poput “Počnimo ljubav iz početka”, “Đelem đelem”, “Bonito” i mnoge druge, i dan danas slušaju i gledaju na Jutjubu.

Lena je tada očarala publiku svojim talentom i harizmom koja mnoge nije ostavila imunim, a cijela Srbija je obožavala njene nastupe. Danas ona ima 18 godina, i izrasla je u pravu ljepoticu, a mnogi ostanu u šoku kada vide kako ona danas izgleda, pa je mnogo onih koji je i ne prepoznaju. Ona nije ostavila pjevanje, i dalje se bavi sa time, a pored toga ona još i crta, plete, ali i glumi. Evo pogledajte u kakvu ljepoticu je Lena izrasla pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.