Novo

Sećate li se Čombeta iz HIT serije “Lud, zbunjen, normalan”? Evo šta se sa njim dešava danas (FOTO)

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jedne estradne ličnosti koja nas je jako dugo vremena nasmevala na malim ekranima , a serije u kojima je on imao ulogu volimo i dan danas da pogledamo. Dakle , reč je o Čombetu , tačnije Miraju Grbiću , koji je bosanskohercegovački kazališni, televizijski i filmski glumac s američkom adresom.

Miraj je stalni član ansambla Narodnog kazališta u Sarajevu od 2000. godine. Imao je više od 60 kazališnih premijera i igrao je u više od 30 dugometražnih i kratkih filmova. Jedan je od najrespektabilnijih glumaca Bosne i Hercegovine. Sve simpatije javnosti pokupio je kada je se pojavio upravo u ulozi Čombeta , a u bosanskohercegovačkoj seriji “Lud, zbunjen, normalan”. Upravo u ovoj ulozi izazivao je smeh na svačije lice , a njegov glas koji je jako piskav , te čuveno dozivanje ” Faruka ” obeleželo je zasigurnju njegovu celu pojavu na malim ekranima.

Od 2013. godine glumac živi u Kaliforniji, a mnogi ne znaju da mu je supruga koleginica iz serije, Marija Omaljev koja je glumila ulogu Barbare. Njih dvoje su u oktobru 2021. godine postali roditelji ćerkice, a dali su joj ime Bili. Također , on je bio deo i Holivuda , a pojavio je se u jako poznatom filmu Nemoguća misija sa Tomom Kruzom , te to nije jedini projekat za koji je radio od velike važnosti . Vi nam u komentar svakako pišite vaša mišljenja o ovom glumcu.