Novo

Sećate li se Adnana Babajića, pobednika “Operacije trijumf”? Dva dana pred venčanje doživeo PORODIČNU TRAGEDIJU, a evo kako danas izgleda!

I danas nastavljamo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a u nastavku ćemo da pišemo o jednom pjevaču koji je bio veoma popularan, ali se odjednom povukao sa javne scene, i od tada o njemu i njegovom životu se malo toga zna. Riječ je o Adnanu Babajiću, pobjedniku Operacije trijumf. Iako su Zvezde Granda najpopularnije muzičko takmičenje na našim prostorima, nekada ranije imali smo još nekoliko projekata sličnih, a jedan od njih bila je i Operacija trijumf, u kojoj je na kraju pobjedu odnio Adnan Babajić.

Njemu su inače mnogi predviđali sjajnu karijeru, ali nakon što je pobijedio, on se jednostavno povukao sa javne scene i prekinuo svoju muzičku karijeru i prije nego što je počela. On je inače iz Bosne i Hercegovine, iz grada Živinice, a kada je bio u takmičenju imao je samo 20 godina. Dva dana prije njegove svadbe, zadesila ga je velika tragedija, kada je njegova majka preminula, a tada je on rekao:

“Lejla mi je u ovom teškom periodu velika podrška i da nije nje bilo, ne znam kako bih sve ovo preživeo i ostao normalan”, rekao je on. Kasnije su se oni ipak vjenčali, a prema informacijama koje mediji imaju, oni su dobili sina Adina, a Adnan vrlo često nastupa po inostranstvu, što može da se zaključi sa njegovog Instagram profila. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.