Ova fotografija, snimljena u Tuzli (Bosna i Hercegovina), zabavila je cijeli Balkan.

Naime, djevojka i momak sjede u kafiću, s ozbiljnim izrazima lica, dok ona u ruci drži papire na kojima je ispisana korespondencija na Facebooku. Prizor je zabavio sve na društvenim mrežama, a mnogi su požurili da izraze sućuti ovom nesretnom dečku i očigledno neuspjele veze.

Slika se ubrzo proširila društvenim mrežama, a među prvima ju je podijelila popularna stranica Raja s biroa, gdje je prikupila više od 2 hiljade lajkova i preko 500 komentara ispod objave, koje i dalje uređuje.

Admini su fotografiju s opisom: “Samo šuti jarane” , aludirajući na činjenicu da više ne može izaći iz onoga što je učinio.

Djevojke je očito najviše zainteresovala ta slika, koja na neki način dokazuje kako su žene sposobne pratiti sve što se događa i da na ljubavnom planu ne mogu propustiti apsolutno ništa. Čak je ova djevojka na slici konverzaciju isprintala u boji, ali pričekajte, to nije sve, Mjesečni presjek situacije, rješavamo u četiri oka, ne treba vam advokat, samo su neki od komentara koji ostavljaju korisnike ispod objave.

Šta mislite, što se dogodilo ispred kafića u Tuzli – i jeste li ikada poželjeli isprintati prepisku?

Izvor: ZB

Preporučujemo