U današnjem tekstu ćete imati mogućnost da odaberete jednu jabuku po slobodnom izboru, te će saznati u nastavku šta zapravo znači vaš izbor.

Jabuka broj 1

Vi ste jedna jako iskrena i veoma otvorena osoba, koja nikada ne skriva pravu istinu, ma kakva god ona bila. Vi nemate nikakve zle misli niti bilo kakve skrivene namjere i nemate strah da budete onakvi kakvi ste stvarno, bez glume i bez nekih maski. Upravo zato ste veoma uspješni kod preživljavanja padova. Pronalazite sreću i zadovoljstvo u malim stvarima i ne brinete pretjerano. Zrela jabuka koja ste ubrali sa neke grane vam može stvoriti zadovoljstvo.

Jabuka broj 2

Vi ste jedna veoma živahna osoba i puni ste energije. Nikada vam život nije dosadan, obzirom da je upravo dosada vaš najveći neprijatelj. U životu doživljavate mnogo različitih avantura, ali vas one same pronađu. Radost života za vas je sve ono što je originalno i puno utisaka. Vaša jabuka je posuta mrvicama čokolade.

Jabuka broj 3

Jako ste zanimljiva osoba i to mišljenje dijeli i vaše okruženje. Ali, samo vi imate drugačije mišljenje i veliki ste optimista. Time istovremeno inspirišete ostale. Svaki događaj koji se desi u vašem životu je zanimljiv ljudima kojima ste okruženi. Vi ste jedna uvjerljiva osoba iako to zapravo ne želite biti. Najslađe vam je da pojedete jedan komad pite od jabuka jer vam ona ostavlja sladak ukus u ustima.

Jabuka broj 4

Pouzdanost vam je glavni adut. Vi ste kao neka stijena na koju se ostali mogu osloniti. Slušate više nego što sami govorite.

Ostatak teksta možete pročitati na linku OVDJE.