Novo

Saudijski milijarder spreman da plati 10 MILIONA DOLARA za samo jednu noć sa NJEGOVOM ženom – EVO o kome se radi, niko ne može da vjeruje da je ONA u pitanju! (FOTO)

Premda vas ovaj naslov može možda podsjećati na film koji je bio nekada ranije vrlo popularan i u kojem su glumili Demi Moore i Robert Redforda, stvarnost je i čitav svijet govori o toj ponudi.

Ova ponuda odjeknula je bukvalno poput bombe, a na društvenim mrežama održavaju se velike i žestoke diskusije u kojima neki smatraju da je to krajnje nemoralan i odvratan postupak, dok drugi, pak, smatraju da u tome nema aposlutno ništa čudno jer se danas ipak sve može kupiti s dovoljno novca. U svim svjetskim medijima pojavile su se sada informacije kako je čuveni bogati saudijski princ maštao cijeli život o tome da provede jednu noć s Kim Kardashian, a navodno je Mohammad bin Salman izjavio da je on čak spreman platiti nevjerovatnih 10 miliona dolara da spava sa njom jednu noć.

Iako on tu izjavu nije službeno potvrdio, većina smatra da je itekako moguće da je on to rekao jer je inače poznat kao veoma kontraverzna ličnost, a drugi smatraju da je to ipak totalna izmišljotina, jer su ove informacije procurile u javnost odmah nakon Kanye West-a javnosti se požalio da duguje 53 milijuna dolara i kad je zamolio bogataše da mu nekako pomognu.

Tada je Salman navodno izjavio da ga uopće ne zanima taj pjevač, niti njegove pjesme ili stil oblačenja, ali da je Westova supruga Kim Kardashian s druge strane nešto najljepše što je ikada imao priliku vidjeti. Također je kazao da će dati sve ako može da provede samo jednu noć s njom, a ovaj je princ inače jedan od najmoćnijih i najbogatijih ljudi na planeti. On je čovjek koji je još kao malo dijete počeo trgovati dionicama i razvio je posao koji mu donosi milione danas, ali navodno ga novac ne zanima čak ni blizu kao moć i vlast.