Danas ćemo opet malo govoriti o nekim dešavanjima iz show biznisa koji su za sada obilježili ovu tekuću godinu, kada je riječ o domaćoj estradi.

Definitivno najznačiji događaj ove godine do sada je kada su pjevaljka Lepa Brena i Saša Popović odlučili da prodaju svoje vlasništvo nad “Grand produkcijom” jednoj stranoj kompaniji, pa su tako zgrnuli skoro preko noći milione eura na svoje bankovne račune. Za sada im ostaje pravo učešća u emisijama koje se emituju u sklopu “Grand produkcije”, ali više nemaju prava donositi neke krucijalne odluke.

Tako je i Popović prije početka cijele ove korona krize odlučio napraviti presedan kada je u sred snimanaj jedne emisije Zvezda Granda jednostavno digao sidro i sa svojom ženom Suzanom Jovanović se pokupio i otišao na Maldive, na zaslužen godišnji odmor. Inače, kako znamo njih dvoje su već dugo godina u braku i ovaj odlazak na Maldive je zapravio trebao da bude njegov poklon za godišnjicu braka. Ekskluzivni put u jednu egzotičnu zemlju.

Inače, otkad je u Grandu, Saša nikada nije napustio ovaj serijal, a eto sada je tako reći bio i prinuđen. Bukvalno ni Suzana nije htjela više da čeka ni minutu. Voja Nedeljković i Sanja Kužet su ga veoma lako zamijenili, a priča se da je na njegovu odluku uticala zapravo Lepa Brena koja je za Novu Godinu bila također na Maldivima sa svojom porodicom, pa je oboma danima pričala i punila glavu o tom prelijepom ostrvu.

.

I premda Popović nije sam nasijedao na mnogobrojne fotke i klipove koje mu je Brena pokazivala, te joj više rekao da će on ići u augustu kada bude imao mnogo više vremena, njegova supruga Suzana očito se upecala i od tog dana samo je sanjala o Maldivima. Na kraju je to i bila dobra odluka jer su evo od marta u izolaciji.