Showbizz

Saša Popović odlazi, EVO ko je novi direktor “Granda”: KAD vidite ko je u pitanju, ostat ćete bez teksta, NI U LUDILU ne bi mogli zamisliti OVU muzičku zvijezdu (FOTO)

Daleko najpoznatija muzičkaprodukcijska kuća u čitavoj regiji svakako je Grand, koji su svojevremeno osnovali Lepa Brena i Saša Popović kad su bili na vrhuncu popularnosti sa grupom Slatki Greh.

Sigurno ni sami tada nisu mogli ni sanjati da će im ovo biti ubjedljivo najbolji poslovni potez u životu jer je Grand izrastao u pravog diva.

Na samom startu okupili su oko sebe ogroman broj poznatih pjevača koji su snimali i objavljivali svoje albume u Grandovoj produkciji, a nesumnjivo jedan od najboljih poteza bio je kreiranje natjecateljskog programa Zvezde Granda, koji je osmišljen kako bi olakšao stvari ljudima iz produkcije, koji više nisu morali talente i mlade nade tražiti na terenu, nego su im dolazili sami.

Uz novac, Saša je u čitavu ovu stvar s Grandom uložio i puno vremena, truda i rada. Međutim, poslije puno godina se zasitio i pomalo se i umorio od svega, pa je nedavno za dobre novce prodao svoje udjele u Grandu i ostao raditi kao direktor produkcije za Zvezde Granda. Sad je ipak stigla vijest da ni tamo neće dugo ostati i da je novi član produkcije u Grandu slavni srpski producent i muzičar Aleksandar Milić Mili.

Naime, svi koji su zaposleni u Grandu vjeruju da je Mili dovoljno dobar da na mjestu direktora Grand produkcije zamijeni Sašu Popovića, a između ostalog jedna od dužnosti bit će mu natjecateljska emisija Zvezde Granda, čija nova sezona započinje kako znamo već na jesen. Mnoge je ova vijest iznenadila, ali niko ne sumnja da će Mili napraviti fantastičan posao.