Ksenija i Saša Milošević Mare su par koji uživa u harmoničnom braku, ne skrivajući svoju duboku ljubav koja traje kao prvog dana. Ovaj uspješni kompozitor i njegova supruga, violinistkinja i koncert-majstor u “Beogradskoj filharmoniji”, započeli su svoju ljubavnu priču 2010. godine, a tri godine kasnije odlučili su krunisati svoju ljubav brakom.Sudbonosno “da” izrekli su jedno drugom u stanu, koji su dobili na poklon od mladinog oca, poznatog muzičara Bokija Miloševića. Zanimljivo je da Ksenija nije morala mijenjati prezime jer je njezino devojačko prezime isto kao i muževljevo. Za kuma na svadbenoj ceremoniji odabrali su glumca Andriju Miloševića.

 

Tijekom godina provedenih u vezi, a kasnije i u braku, Ksenija i Mare bili su velika podrška jedno drugom. Kruna njihove ljubavi postao je sin Vanja, dok je Mare iz prvog braka donio dva sina, Luku i Ognjena, koji su izgradili sjajan odnos sa Ksenijom.Mare je ispričao kako je upoznao Kseniju nakon Evrovizije i kako su započeli svoju vezu. Bez obzira na razlike u godinama, ljubav i razumijevanje su ih povezali te su uspješno izgradili sretan i harmoničan odnos. Njihova komunikacija je izvrsna, a Mareovi klinci su oduševljeni Ksenijom, dok i ona isto tako voli svoju papilarnu obitelj.

Ksenija je ranije bila članica grupe “Beauty Queens”, koja je zajedno s Marijom Šerifović izvela pjesmu “Molitva” i osvojila Eurosong 2007. godine. Unatoč povlačenju sa scene, njezina glazbena karijera ostavlja neizbrisiv trag u svijetu glazbe.Iako se kasnije povukla sa glazbene scene, ostaje poznata i voljena figura koja je pronašla sreću u obiteljskom životu sa Sašom Miloševićem Marom.