Home Showbizz Saopštili joj tragične vijesti: Srpska pjevačica boluje od teške bolesti, slomila se...

Saopštili joj tragične vijesti: Srpska pjevačica boluje od teške bolesti, slomila se kad je saznala

363
0

Srpska pjevačica Katarina Živković otkrila je prije nekoliko dana kako boluje od inzulinske rezistencije, a to ju je, kako kaže, preplašilo i natjeralo da u potpunosti promijeni svoj život.

Otkrila je u emotivnom priznanju da je otišla liječniku nakon što je primijetila da joj se zdravlje nešto pogoršalo, ali da ne može prestati plakati kad joj je liječnik najavio da je okidač stres koji je preživjela u ranoj mladosti.

“Sama sam primjetila da nemam toliko energije kao nekad, da sve više umaram na nastupima i izvan njih, i da je kvaliteta mog života lošija”, kazala je Živković na početku razgovora, objašnjavajući kako je reagirala kad je čula dijagnozu.

“Otišla sam raditi redovitu krvnu sliku, a ispostavilo se da je savršeno zdrava, ali i da, kad je riječ o šećeru, imam određena odstupanja. Zatim su me poslali na test glukoze, a ispostavilo se da imam inzulinsku rezistenciju.” kaže, dodajući:

“Nisam znala ništa o bolesti, osim onoga što sam mogla pročitati na internetu. Bolje da ne gledam nazad na ono što sam pročitala.”, ona je iskrena.

“Liječnik je htio znati sve o mom životu i prehrani. Pokušao je pronaći uzrok. S obzirom da niko nema dijabetes u užoj porodici, nasljedni čimbenik je odmah isključen. Već godinama treniram i imam zdravu hranu, pa uzrok mog stanja nije bio nedostatak fizičke aktivnosti i loša prehrana. Liječnik je došao s psihološke strane kad smo iscrpili sve moguće uzroke, a on se u jednom trenutku povukao od mene što je u mojem životu bilo najposlije i najdublje. Plakala sam kad sam mu rekla da sam počela pjevati u konobama osmog razreda, i dok sam govorila o natjecanju u Zvijezdama Grande i stresu kroz koji prolazim kao djevojčica” – kaže iskreno.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..