Sanja Kužet, poznata voditeljka emisije “Zvezde Granda”, izrazila je svoj pristup snimanju i komentarisala napetost u studiju tokom emisije. Ona je otkrila da ima tendenciju da povisi ton tokom snimanja, ali da to nije zlonamerna gesta. Ljudi u studiju, uključujući i nju, razumeju da to dolazi iz trenutne napetosti i nema loših namera.Komentarišući novi mentorski pravilnik u emisiji, Sanja je rekla da je zvuk koji se ponavlja tridesetak sekundi deo pravila, osim ako vrhovni sudija, Saša Popović, ne postavi dodatna pitanja.

 

Ovo pravilo pomaže da se sažme priča i omogući bolja komunikacija tokom emisije.Sanja je takođe komentarisala sastav trenutnog žirija i istakla kompetentnost i duhovitost kao ključne osobine koje članovi žirija treba da poseduju. Iako postoji mnogo javnih ličnosti koje ispunjavaju ove kriterijume, trenutna postava od osam članova ostaje nepromenjena.

Napominjući svoj izbor odeće, Sanja je istakla da je uloga voditelja emisije “Zvezde Granda” zahtevna, ali da se oseća samouvereno zahvaljujući svom životnom iskustvu i profesionalnom radu.

 

Takođe je naglasila da radi sa stilistom kako bi zadovoljila modne zahteve i ostala inspiracija u svetu mode.Kada je reč o svom izgledu, Sanja je otkrila da je odabrala da sarađuje sa stilistom kako bi odgovarala brzini i zahtevima modernog života, ali i da bi ostala inspiracija u modi. Osvrćući se na svoj nivo samopouzdanja, istakla je da su godine, životno iskustvo i profesionalni rad igrali ključnu ulogu u tome.Sanja Kužet ostaje omiljena ličnost na muzičkoj sceni i televiziji, sa šarmom i autentičnošću koji je čine voljenom i poštovanom među gledaocima.