Novo

SANJA GRUJIĆ “UGASILA” KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: ODRŽALA MU PREDAVANJE O MORALU KRISTINE SPALEVIĆ, USLEDIO TAJAC! GORE DRUŠTVENE MREŽE!

U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze iz zadruge, rijalitija koji je na našim prostorim najgledaniji rijaliti, a šesta sezona počela je prije nekoliko dana, i već na samom početku imali smo priliku da vidimo da nas očekuje uzbudljivih i nepredvidivih deset mjeseci. Jedan od učesnika, je i svima dobro poznati Kristijan Golubović za kojeg se šuška da je za jako veliki novac ušao u rijaliti.

On je napolju ostavio svoju vjerenicu Kristinu, koja je trudna i koja će da se porodi za tri mjeseca. Kristijan je svima dobro poznat po tome što nema dlake na jeziku, pa je tako bilo i ovog puta kada je on pojedine djevojke nazvao kokoškama, i time je on izazvao brojne rekacije među njima. Međutim, Sanja nije htjela da mu šuti, nego je ustala i odgovorila mu, a video snimak na društvenim mrežama je postao viralan, i mnogi su mišljenja da ga je ona sa svojim komentarom “ugasila”, a i čestitali su joj na visprenosti. Naime, radi se o tome da je ona njemu rekla:

“Postavila sam pitanje Kristijanu Goluboviću. S obzirom na to da je sinoć, tokom nominacija, rekao da su devojke koje ovde provedu devet meseci kokoške, i da je neka devojaka, odnosno njegova buduća žena, ili šta već, pokazala prošle godine ulaskom mesec dana pred kraj rijalitija šta je prava žena tako što je rasturila njegov brak i postala kasnije njegova žena, a pritom mu tada bila je ljubavnica, da li misli da svaka mlada devojka treba da uđe ovde i da rasturi nečiji brak da bi se pokazala, da je to ful i ono čemu mi treba da težimo? Hvala”, rekla mu je Sanja.