U nastavku je malo o Srbiji i onome što se događa s njima. Poklon za božić i rođendan koji je Carolina Castellani poslala iz New Yorka svojoj sestri u Stari Bečej prema njezinim riječima, stigla je bez stvari koje je spakirala, na veliko iznenađenje.

Da, i može se i to dogoditi, a u našoj regiji, kao što smo i navikli, to je u Srbiji, gdje to nije toliko strana stvar, ali otkad je došlo iz Amerike, onda je to zaista neobična stvar. Na svom se Facebook profilu Caroline se požalila, prilično iznervirana što je poslala sestri u Srbiji paket s novom odjećom, obućom, igračkama i slatkišima namijenjenim bratu na Božić i rođendan. Treba napomenuti da je ovo dijete vrlo bolesno.

Prema njenim prvim izjavama, kutija je bila vidno otvorena, uredno pretražena i ponovno zalijepljena žutom poštom, kao da se ništa nije dogodilo, a neki pokloni koje je spakirala nisu bili u njoj, što je jednostavno neprihvatljivo, čak i za Srbiju. srećom, iz paketa su ukradene samo 4 stvari jer je ostale spakirala prvo u komprimirane vakuumske vrećice iz kojih se zrak može usisavati samo usisavačem, tako da to uopće nije moglo dirati, jer bilo bi više nego očito ko je počinio krađu, tamo je bio lišen nekih stvari.

Pored te torbe bile su cipele u koje je stavila jedno kinder jaje i dva druga jaja, američka, kojih nije bilo i nije im bilo ni traga. Bilo je i igračaka kojih je također nedostajalo, objašnjava nesretna Carolina.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo