Novo

SAMO ŠTO JE UNUKA UNELA RADOST U DOM TONČI OBJAVIO CRNE VESTI! Oglasio se p0tresen: “OVA SLIKA VIŠE NIJE KOMPLETNA” TUGA!

Cela javnost je upoznata sa vestima da je porodica Huljić pre netšo manje od dva meseca bila na sedmom nebu. Hana i Petar Grašo su postali roditelji predivnoj devojčici kojoj su ime dali Alba koja je u njihove živote unela veliku radost i spokoj. Ali, sreća nažalost nije dugo trajala.

Toni Huljioć je na svom profilu Instagram objaio jako tužne vesti koje su potresle celu javnost, a napisao je sledeće: “Ova slika više nikada neće biti kompletna. Nažalost, juče je otišao moj prijatelj i saradnik Dušan Vasić. Kreirao je moj zvuk Madre Badesse i netom snimljenog duplog CD instrumentalnog crossover materijala.. Bio je zadužen za programiranje i kreiranje ritam sekcije velikog broja mojih pesama za Grašu i Rozgu. Hvala ti za prijateljstvo i muziku. Falićeš mi isto kao i član porodice. Volimo te i čuvamo u duši, srcu i pesmama” ovo je napisao slomljeni od bola Tonči, i objaviobjavio je jednu od slika gde su bili svi sretni i zadovoljni.

Podsetimo, venčanje pevača Petra Graše i njegove odabranice Hane Huljić dogodilo se u februaru u crkvi Svetok Dominika u Splitu, kako su prenosili tamošnji mediji mlada i mladoženja su odradili neke slike za venčani album, te se uputili prema crkvi gde će se pred Bogom i svedocima da zakunu na većnu ljubav.

Jedan hrvatski portal je napisao, da je njih venčao mnogima omiljeni splitski sveštenik Jozo čirko koji je na čelu Župe sv. Dominika. To posebno zvuči, osim mladencima koji drže do tradicije i njihovim roditeljims, Vjekoslavi i Tončiju Huljiću te Zoranu i Snježani Grašo. Svedoci njihovih zaveta biće i Petrova sestra Buga sa porodicom, Hanin brat Ivan, mama i sestre Vjekoslave Huljić te venčani kumovi mladenaca.