Prije samo nekoliko dana popularni pjevač Borislav Bora Drljača izrazito je pozitivno gledao snimanje nove epizode serije Istina i laž, koja se redovito emitira na Prvoj televiziji.

Izuzetno gledati šou u ovom kraju, a njegova pojava u njemu izazvala je veliki izraz oduševljenja.

Cijelo je vrijeme bio vrlo veseo, a činilo se da je Bora zaboravio da je njegova supruga preminula prije samo nekoliko dana i da ju je već prebolio. Čini se da je preokrenuo novi list i otišao dalje, kad kaže da je to otrov za ženska srca, čini se da je to istina.

Snimanju serije prisustvovala je i djevojka pop pjevača Željka Šašića, Katarina Lazić, koja je odlučila iskoristiti ovu priliku kako bi snimila nekoliko selfie fotografija s Borom Drljačom, jer je on njen idol iz vrlo mladog doba, a koji se ubrzo pojavio na društvenim mrežama. Komentari jednostavno pljušte na sve strane. Očito se ovaj folk pjevač vrlo lako topi pod poljupcima atraktivne pjevačice, a on se previše ne muči komentarima zlobnih ljudi.

Komentari na društvenim mrežama stizali su sa svih strana, a nisu svi bili oduševljeni slikama koje su se pojavile na internetu, jer su se pojavile samo nekoliko dana nakon tragedije koja se Bori Drljači dogodila u njegovom privatnom životu, nakon što je izgubio suprugu Radu dugi koja se dugi niz godina borila sa zloćudnom bolešću na dojkama i nije uspjela preživjeti na kraju i pobijediti bolest.

Izvor: Balkanlifetoday.info