Njihov je brak preživio medijski linč, a sada se ponovo diže prašina.

Nakon povezivanja s nogometašem Ognjenom Vranješem, Jelena Karleuša i Duško Tošić našli su se u centru pažnje. Naime, na Duškovom Instagram profilu nema zajedničke slike sa još uvijek zakonitom suprugom, a sačuvao je onu koju su objavili kako slave Uskrs, a na kojoj se ne vidi ništa osim ruku njihove porodice.

Zanimljivo je da je Duško ponovno otpratio Jelenu s njezinog Instagram profila, a ni Jelena mu nije ostala dužna, pa je i ona isto učinila, ali je na svom profilu zadržala njihove zajedničke slike, kojih je u posljednje vrijeme sve manje.

Sve se više priča kako se aludira na razvod Duška i Jelene, ali prema onome što Jelena radi, ne bi se moglo reći da je u nevolji.

Privukla je pažnju prisutnih u emisiji “Zvezde Granda” zbog provokativnog odijevanja kao i obično. Na snimanju emisije u kojoj je glumila žiri, u sred showa je krkanski podigla nogu na stol, a Đorđe je sjedio.

 

Ni ovaj potez mu nije smetao, pa je pogledao njezino stopalo koje je bilo tačno ispred njega. Neki vjeruju da ovaj put pretjeruje s provokativnim odijevanjem, a zahvaljujući njenim pokretima gledaoci su umalo mogli da opet vide famozni mladež, ali i sve ostalo – ovaj put uživo.

Izvor: Balkanlifetoday

Preporučujemo
Loading..